Første Besøg

Kom forbi og få en snak med os, inden du evt booker en tid!

  1. Hunden afleveres på salonen på ejerens eget ansvar.
  2. Hunden skal være tør og luftet inden den bliver afleveret. 
  3. Når du afleverer din hund skal den afleveres iført snor. Dette er vigtigt for at give den bedste oplevelse for din hund og dig men også evt. andre hunde som måske kan være usikre i dette element og have ro og plads til at blive komfortable i deres tempo. Dernæst er det meget nemmere og ansvarligt at tage i mod din hund i snor, så vi undgår unødvendige løft.
  4. Hvis I ved at hunden kan være aggressiv, bedes i informere os om dette før besøget. Har hunden lidt/lider af neurologiske sygdomme, psykiske sygdomme, bevægelsesapparatets sygdomme, hudsygdomme, allergier osv. – bedes I oplyse det før besøget.
  5. Vi modtager hunde med lopper. Lopper og skovflåter fundet hos hundene fjerner vi obligatorisk. Der vil blive pålagt et loppe-gebyr på 350kr. Dette kræver special shampoo, dobbelt bad og ekstra tid.
  6. Tæver må gerne komme når de er i løbetid. Det er dog vigtigt at i orienterer om det inden, så vi kan tage forbehold og planlægge derefter.
  7. Drægtige tæver må gerne komme frem til de er max. 4 uger henne, dog ikke senere for at undgå at de bliver stressede.
  8. Vi vasker, føntørrer og klipper din hund. Dvs. at du i det daglige, selv står for vedligeholdelses børstning, indtil vi ses igen ca. hver 3 mdr.
  9. Er det første gang hunden skal besøge en hundesalon, bedes I oplyse det, for så afsætter vi ekstra god tid.

Tidsbestilling foregår telefonisk. Afbud SKAL ske dagen før inden kl 14.00. Der pålægges gebyr på 350,- for udeblivelse eller for sent afbud.